Friske hjælpere til Gilleleje Cup 2017

Vi søger frivillige hjælpere til festmiddagen efter Gilleleje Cup
Lørdag den 10. juni er Gilleleje Sejlklub arrangør af Gilleleje Cup 2017 og hele arrangementet kan kun lade sig gøre med hjælp fra mange søde frivillige hjælpere på tværs af klubbens afdelinger, noget som virkelig styrker klubånden !
Vi forventer ca. 100 – 110 betalende sejlere til den efterfølgende festmiddag og fest.
Seniorgruppen har allerede givet positivt tilsagn om 3 hjælpere, men vi søger et yderligere antal, som fra kl. ca. 18.15 skal hjælpe til med at sætte buffeten op, bære fade ud og ind under middagen samt hjælpe til med afrydning og opvask.
Efter middagen spiller et forrygende live band op til dans og alle frivillige er velkomne til gratis at deltage i dette. Herudover vil alle hjælpere til festmiddagen få udleveret et antal drinkskuponer til baren som tak for hjælpen.
Hvis du har lyst til give en hånd med ovenstående samt være sammen med en masse hyggelige sejlere fra både din egen klub samt de omliggende sejlklubber skal du snarest melde dig til undertegnede:

Hans Henrik Jacobsen: 22 99 11 21
Signe Larsen: 42 15 71 26