Gilleleje Cup 2018 – Åben for tilmeldinger

Gilleleje Cup – har nu åbnet for tilmelding til stævnet, som sejles den 9 juni 2018.

Stævneudvalget havde møde i december, hvor vi gennemgik planerne for Gilleleje Cup 2018, og der er lagt op til en super kapsejlads og ikke mindst en brag af en fest efter sejladsen.

Vi forventer flere deltagere i år, da stævnet virkelig er nået bredt ud, og vi har fået mange positive tilkendegivelser om deltagelse fra nær og fjernt, og vi får derfor brug for mange ekstra frivillige, der kan hjælpe før, under og efter sejladsen.

Sidste år havde vi stor hjælp fra seniorklubben, som vi var rigtigt glade for ville støtte op om kapsejladsen, og aktiviteterne i land. Vi håber rigtigt meget på, at flere fra klubben, som nødvendigvis ikke sejler kapsejlads, vil give en hånd med til stævnet, så vi får hjælp til de praktiske ting, der er med til gøre Gilleleje Cup til en af de hyggeligste sejladser.

De bedste sejler hilsner

Gilleleje Cup – udvalget.