Tillykke til skipper Bekking med enestående etapesejr

Aller sidste nyt: i dag afgøres hele dette race og i de sidste timer inden bådene går over den endelige målstreg i Haag fører skipper Bekking knebent. Følg de sidste nervepirrende timer online: https://www.volvooceanrace.com/en/tracker.html

Sidste nyt: sejr i In Port Race i Newport:  https://www.youtube.com/watch?v=jdDW-LrqYOM

  1. etape af Volvo Ocean Race fra Auckland / New Zealand til Itajai / Brasilien er vundet af Bouwe Bekking og Team Brunel.

Og hvad er så denne anledning til at lykønske en skipper på en Volvo Ocean Race båd: Bouwe Bekking er såmænd medlem i GSK.

På hjemmesiden for Volvo Ocean Race kan man læse: det har været den sværeste etape af Volvo Ocean Race 2017-18, og sejlerne vil sikkert vurdere den til at have været en af de hårdeste nogen sinde i sejladsernes historie.

Men Bouwe Bekking brugte sin veteranerfaring til at kæmpe båden og teamet gennem alle udfordringerne til en utrolig tæt sejr foran nr. 2 på etapen. Efter at have kapsejlet næsten 7.800 sømil (over grunden), var marginen på mållinjen mellem de to både mindre end 15 minutter.

Det bliver nu meget spændende at følge teamet og båden på de sidste etaper frem til afslutningen i Haag i juni måned.

Vil du vide mere:

https://www.facebook.com/brunelsailing/videos/2057354177841263/

https://www.volvooceanrace.com/en/news/11438_Team-Brunel-hold-on-to-win-toughest-stage-of-Volvo-Ocean-Race.html

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
3.1 m/s5.0 m/s  351 °3.9 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker