Yachtskipper-3 afslutning med manér. Y3+Y1 til vinter !

I tirsdags (26 juni) fik Yachtskipperne en flot afslutning med taler og gaver og ikke mindst god mad.
Instruktør Hans Tørsleff forærede alle en flot kasket til de som havde bestået eksamen med GSK-logo og teksten ‘Yachtskipper’

Det indbetalte kursusgebyr havde Hans bestemt sig skulle doneres til et “almennyttig formål”. Det blev i år til et bord med tilhørende to bænke på Legepladsen ved stejlepladsen. På messingskiltet på bordet vil der stå “Yachtskipperne Gilleleje Sejlklub” !

Hans kunne endvidere berette at Sejlerskolen igen vil undervise i Yachtskipper 3 og endvidere også i Yachtskipper-1, og som den gode nyhed er der allerede 9 tilmeldte hertil !
Med et hold for Yachtskipper 1, – så får Gilleleje Sejlklub virkelig vist sig på landkortet, for der er ikke mange sejlklubber som kan prale med at holde et Y1 !

Tilmelding til Yachtskipper 1 og 3 som holdes til vinter da kontakt steen.billenstein@webspeed.dk