Nye muligheder på hjemmesiden.

Vores hjemmeside er blevet opdateret til en lidt nyere version, hvilket giver en række muligheder for dem af jer, der er skribenter på hjemmesiden til at formatere indhold på siden.

Hvis man ønsker at teste den nye editor lidt af inden man skriver det næste blog indlæg på hjemmesiden kan det gøres ved at klikke på dette link https://wordpress.org/gutenberg/

De efterfølgende sektioner viser nogen af de nye muligheder, som er med til at gøre indholdet på hjemmesiden lidt mere læsbart of lækker for brugeren  at se på.

Dette er et eksempel på en qoute eller fremhævning

Hvor man kan benytte forskellige layouts i teksten

Det er muligt at skrive en masse tekst, hvor man blot skal forsætte med at skrive uden at trykke enter. Dette giver en blok, som man kan rykke rundt på. Teksten bliver først brudt til en ny blok, når man trykker enter og skriver noget nyt tekst.

Når man trykker enter efter punktum i det forrige felt skabes en ny blok med tekst, man kan skrive videre på.

Det er muligt at lægge et billede ind som gøres mindre via drag and drop, og have en tekst stående til højre for teksten.

Det er muligt at indsætte billeder enkelt i teksten man skriver, det er muligt i højre tide at sætte forskellige parametre incl hvad billedet eventuelt skal linke til.

Man kan nu ret simpelt lave kolonner med tekst, hvor der står et billede eller anden information til højre for teksten.

Videoer fra youtube kan simpelt sættes ind

Det er enkelt at ligge videoer ind fra youtube.

Har man brug for en knap til at lede en hen til en ny funktion, så kan man enkelt indsætte dette i teksten.

Lidt flottere tekst i dit indlæg

Skal du med til standerhejsning

Det er hurtigt og enkelt at lave et lille galleri af de billeder, man har lagt op på hjemmesiden. dette gøres ved at uploaded de billeder man har modtaget og herefter laver man galleri af billederne, som vist neden for.

Billeder kan indsættes med tekst i forgrunden. Husk kapsejlads starter den 1 onsdag i maj

Man kan lave vejledninger med step by step

1. Medlem af klubben

vælg i menuen xxx

2. Når du har betalt

Modtager du automatisk..

3. Du kan deltage

i alle klubbens arrangementer

Det er nu muligt at benytte forskellige farver på teksten, hvis der er noget der ønskes fremhævnet. Klik i color setting ude i højre side for formatting

Hvis der er filer som skal kunne hentes fra siden, så kan de uploades til siden, og man får automatisk en knap til download.

PDF dokumenter kan stadig indsættes.

Referat-fra-bestyrelsesmøde-18-12-03