Referat fra bestyrelsesmøde 4/4-2019

Til stede var formand Peter Christensen, kasserer Arne Henrikesen og sekretær Allan Jørgensen. Næstformand Steve Jørgensen var fraværende.

Ved formødet var Annette Fentz fra “Vild med Vand” til stede.

Anette kunne oplyse, at hun var blevet kontaktet af Dansk Sejlunion og inviteret til at deltage i et nyoprettet “Debat Udvalg”. Formålet er at skabe kontakt mellem repræsentanter fra de forskellige sejlklubber og på den måd udveksle erfaringer og gode idéer. Annette har sagt ja til opgaven og vil altså fremover være bindeled mellem GSK og DS. Hvis det skal fungere optimalt, er det naturligvis også vigtigt, at der er en effektiv tovejs kommunikation internt i GSK.


Annette kunne yderligere oplyse, at der er godt styr på arbejdet med planlægning af H-båds stævnet i maj.

Formanden kunne oplyse, at bygningen af jolleskuret skrider planmæssigt frem.

Endvidere blev det besluttet, at der i forbindelse med standerhejsning den 27. april vil blive afholdt en lille dåbsceremoni af den nys indkøbte H-båd. Så der er nok mulighed for et lille glas “bobler” den dag. Hvem der skal være gudmor og hvad båden skal hedde er foreløbigt en dyb hemmelighed.

Næste bestyrelsesmøde er fastsat til den 2. maj 2019 kl. 19.00 / 19.30.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
5.0 m/s8.1 m/s  132 °6.0 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon