Vild-med-Vand

vmv logo

Gilleleje Havn og alle klubber og foreninger omkring havnen byder

Velkommen på Havnen 2017

til en herlig dag med aktiviteter og tilbud til børn og voksne i alle aldre

Kom og besøg os:

Lørdag d. 5. august kl. 11 – 16, Velkommen på havnen

Denne dag summer havnen af aktiviteter og tilbud til måske kommende sejlere, vandmotionister og alle andre på opdagelse og eventyr.

Projektet Vild-med-Vand er startet af Dansk Sejlunion og Foreningen af Lystbådehavne i Danmark, med støtte fra Nordea-fonden. Vision er at åbne klubber og havne op for alle med maritime drømme og ønsker om mere fritid i nær kontakt med vand, vind og skønne naturoplevelser.

En aktiv havn – kom og vær med

I Gilleleje har vi en meget aktiv havn. Her er et erhvervsliv med maritime virksomheder og håndværk, og et bredt tilbud af fritidsaktiviteter indenfor sejlads og roning af mange forskellige typer både, dykning og (vinter)badning. I år står 16 klubber og foreninger klar med tilbud på nye oplevelser. Og så kan den gode stemning og muligheden for afslappende stunder altid nydes på havnen.

På Vild-med-Vand-dagen samles alle disse kræfter om at byde “Velkommen på havnen” uanset om du ønsker at prøve sejlads i jolle eller kølbåd, ro, sejle kajak, forsøge dig med stand-up padling (SUP), dykke, bade året rundt i det herlige hav, der omgiver os, være fisker eller benytte nogle af de mange tilbud butikker, cafeer og restauranter byder på.
Der er mulighed for at komme både på og i vandet, selv om du ikke har båd, kajak, robåd eller sejlertøj og redningsvest. Klubberne klarer dette for dig. Travaljerne skal på vandet og dykkerne vil være klar. Bådebyggeren, Maskinfabrikken samt Skibsmaleren vil i dagens anledning holde åbent hus fra 11-13, så du kan få et indblik i havnens maritime erhverv.

Vi glæder os alle til at byde dig Velkommen på Havnen

Er du interesseret i mere information kan du læse nærmere om aktiviteter og muligheder på www.vildmedvand/gilleleje

Annette Fentz

Email: vildmedvand@gillelejesejlklub.dk