Slæbestedet

Gilleleje Sejlklubs slæbested led stor skade under stormen i december 2013. Vores slæbesteds køreplade blev ødelagt, og vores ene bro forsvandt helt.

Gilleleje sejlklub har nu renoveret slæbestedet her i foråret 2016. Vi har forbedret kørepladen, så der nu er fast grund under hjulene, når bådene bliver sat i vandet eller skal op. Vi har gjort slæbestedet bredere, så der nu er plads til 2 både ad gangen. Der er kommet nye flydebroer på begge sider af slæbestedet.

Som medlem af Gilleleje Sejlklub, kan du få adgang til klubhus og slæbested. Du kan bestille en nøglebrik, som man betaler et gebyr på 200 kr for. Gebyret tilbagebetales ikke.

Kontakt Jens M. Larsen –

4830 2743 2963 2693 Adgang for ikke-medlemmer: Ønsker du ikke at blive medlem af Gilleleje Sejlklub, men vil alligevel gerne benytte slæbestedet, kan du på dagsbasis leje en nøglebrik i butikken Havhøkeren, som ligger ved stejlepladsen på den anden side af havnen (mod vest).