Juniorsejlads

hold1

Vil du lære at sejle –

og have en fritid med puls og vand i håret

Her finder du:

Aktiv fritid med tryghed, leg og læring

Motion og frisk luft – sund livsstil

Et godt klubmiljø med fællesskab og samarbejde

Juniorsejlads starter i april – maj måned og fortsætter hver tirsdag kl. 16.30 frem til sommerferien. Efter ferien fortsætter sejladsen hver tirsdag fra august – oktober.

Overvejer du om sejlads er noget for dig, så kig forbi tirsdag eftermiddag kl. 16.30 – ca. 19.00 i maj og juni måned eller i august, lige efter skolesommerferien.

Træningen inkluderer Dansk Sejlunions Diplomsejlerskole for juniorer.

Joller til rådighed

Klubben råder over forskellige typer joller. Der er traditionelle, sikre joller til nybegyndere, men også mere sportsligt udfordrende joller til de erfarne sejlere. Vi har desuden god mulighed for at introducere juniorsejlerne til kølbådssejlads.

Sikkerhed, redningsvest og beklædning

Alle skal kunne svømme 200 meter. I løbet af sommeren afholder vi både svømmeprøve og kæntringsøvelser med de nye sejlere. Klubben kan i starten udlåne en svømmevest, som selvfølgelig er obligatorisk udstyr for både børn og voksne, der færdes på broerne og på vandet. Hvis man ønsker at forsætte med sejlads vil anskaffelse af egen svømmevest, våddragt og tørdragt være nødvendigt udstyr.

Ledelse, instruktører og supportere

Vores juniorleder er en meget erfaren sejler og instruktør, som desuden har dedikeret et langt liv til at arbejde med børn og unge som skolelærer.

Kontakt Jørgen Nissen på tlf. 41 62 82 19

Instruktørerne er et hold med tilsammen meget erfaring og uddannelse. De helt unge instruktører er selv elever fra klubbens juniorsejlads. De er nu både erfarne og parate til at tage de nye sejlere med på vandet og give dem nogle gode og trygge førstegsangoplevelser og instruktion til læring af sejlads. De ældre instruktører har en alsidig baggrund med jolle- og kølbådsejlads med i køjesækken. Desuden yder hele forældregruppen en aktiv og værdifuld indsats for både aktiviteter og socialt samvær i juniorgruppen.