Kapsejlads

Kapsejlads er en vigtig del af klubbens aktiviteter, og vi gør en dyd ud af, at vores sejlladser bliver afviklet efter reglerne, og i overensstemmelse med godt sømandskab. Vi sejler efter Dansk Sejlunions handikap reglement, og vi kræver derfor et gyldigt målerbrev, for at båden kan deltage. Målerbrevet anskaffes ved henvendelse til Dansk Sejlunion, og såfremt din båd ikke er målt, har vi i klubben uddannede målere, der kan foretage en korrekt opmåling af båden, og indrapportere informationerne til Dansk Sejlunion.

Udover det sportslige går vi meget op i det sociale aspekt, og vi samles derfor altid i klubben efter en kapsejlads, hvor der er mulighed for at få et varmt måltid mod egen betaling.

I Gilleleje Sejlklub kan du deltage i forskellige typer af kapsejlads lige fra begynderstadiet til øvede og garvede sejlere, der ønsker at konkurrere i et stærkt felt af hurtige både med øvede kapsejlere.