Kapsejladsskolen

KapSkole-2

Lyst til at lære at sejle kapsejlads i Gilleleje Sejlklub?

Vi tilbyder plads på vores kapsejladsskole, hvor vi sejler H-båd.
Kapsejladsskolen henvender sig primært til sejlere (uanset alder), der har fået en grundlæggende sejlererfaring og nu ønsker nye udfordringer på vandet!

Kapsejlads er en aktiv, sjov og spændende form for sejlads, som stiller andre krav til sejlerens færdigheder, end dem man typisk har brug for, når man sejler tursejlads.

På kapsejladsskolen bliver der undervist i bl.a. sejltrim for fart, spilersejlads, kapsejladsregler, taktik og samarbejde ombord.
Undervisningen gennemføres af en fast instruktør suppleret med “gæsteoptrædender” fra erfarne kapsejlere, som deler ud af deres erfaringer.

Kapsejladsskolens hold starter op i april, og der vil derefter være undervisning resten af sæsonen (undtagen i juli). Der er plads til 3 elever på hvert hold, og så snart holdet er klar til det, bliver undervisningen kombineret med deltagelse i klubbens faste onsdags-kapsejlads.

Tilmeldinger bekræftes efter “først til mølle” princippet. Ud over kontingent til Gilleleje Sejlklub koster deltagelse på kapsejladsskolen kr. 1.300 pr. sæson.

Vi glæder os til at høre fra dig.

.
Mange sejlerhilsner