Ligasejlads

Vil du sejle kapsejlads i sin mest rene form?

Så vær med til at vise klubbens flag i den danske sejlsportsliga

Gilleleje Sejlklub kæmper med 36 andre klubber fra hele landet om at være den bedste i sportsligaen, hvor vi sejler fire weekender fordelt over hele sejlsæsonen. Vi stiller normalt 1 hold, men det er faktisk muligt, at deltage med flere hold, som repræsenterer sejlklubben.

De enkelte stævner bliver afviklet over 2 dage, med op til 12 sejladser á et kvarters varighed på en op og ned bane, hvor intensiteten og konkurrencen er helt i top. Det er sjovt og lærerigt at sejle kapsejlads, når bådene er ens, og det får smilene helt op over begge ører, når de hurtige J70’ere planer fra topmærket mod mållinjen.

Vi garantere dig mange lærerige oplevelser som kapsejler, og vi håber at flere sejlere vil deltage og eventuelt starte deres egne hold op, så vi kan få udbredt kapsejladskulturen i klubben.

Skriv eller ring, hvis du vil vide mere.

Kontakt: Signe Larsen

4215 7126    Mail