Læs flere nyheder fra GSK under menuen Røstjernet

Bliv medlem

Kunne du tænke dig at blive medlem af Gilleleje Sejlklub, og være med til at støtte og udvikle klublivet i sejlklubben, så meld dig ind via hjemmesiden ved at trykke på bliv medlem i menuen. Du kan læse mere om priser og de forskellige former for medlemskaber i medlems portalen

Hjertestarter-kursus igen til efteråret

Bente har gjort det igen – og fået endnu et sponsorat fra Trygfonden til at oprette 3 kurser i brug af Hjertestarter.

De er allerede planlagt og datoer med tidspunkter er:
Onsdag den 31. oktober fra kl. 13.30 til 15.30
Onsdag den 31. oktober fra kl. 16.00 til 18.00
og
Onsdag den 14. november fra kl. 17.00 til 19.00

Alle i klubhuset, Beddingskajen 4, 3250 Gilleleje.

Tilmelding til Bente Billenstein på mail feg@pc.dk
eller mobil 4015 3984

Molebøf d. 18. august 2018 kl. 14

Kom til den årlige – og traditionsrige – molebøf lørdag d.18 august kl. 14.00. Den store grill vil være glødende, og fade og skåle vil bugne med lækkert tilbehør til en god, stor oksebøf.

Det er gratis at deltage. Prisen for gæster er 100 kr. der betales ved indgangen. Men tilmelding er nødvendig af hensyn til fornuftigt indkøb. Se nedenfor.

Drikkevarer – vin, øl og sodavand – købes til de sædvanlige, lave priser.

Vi glæder os til at se mange, dejlige medlemmer og familier, og har naturligvis bestilt et herligt sommervejr til denne eftermiddag i godt selskab med hinanden.

Husk tilmelding er nødvendigt:
 -på Klubmodul mailinvitation, husk at scrolle helt ned i bunden af tilmeldingen, acceptere betingelserne og sikre dig at du modtager en kvittering for modtagelse af din tilmelding.
– på opslag i klubhuset
– på dette link: Molebøf 2018 tilmelding

SENEST d. 11/8, af hensyn til fornuftigt indkøb.

Venlig hilsen,

Birgith Tørsleff

Vild-med-Vand d. 4. august, sommer- og vandglæde over hele havnen

Vild-med-Vand dagen d. 4. august blev i år en endnu større succes end med de sidste to års meget blæsende augustvejr. Dagens milde og varme vinde gav lyst til masser af vandaktivitet og var et vejrgudskønt udgangspunkt for en super succesfuld dag. I sejlklubben var hen ved 60 ivrige unge søløver på vandet, og der var ligeledes masser af liv og aktivitet hos de andre klubber og virksomheder rundt omkring på havnen. Det ser ud til, at den nye generation unge-på-vandet er godt i gang med at spire derude, på alle mulige måder.

Også mange voksne vandhunde og søpapegøjer deltog flittigt, både i sejlklubben, hos dykkerne, samt hos travaljerne og kajakkerne.

Torvedagen, Sildens Dag, Open Air Opera og til slut De Stive Sømænd i Det Hvide Hus trak fulde huse.

I sandhed en skøn dag i Gilleleje, der bekræfter og understøtter den fine kåring fra 2017, som Danmarks mest kreative by.

En stor tak til hele holdet af frivillige i GSK, der har bidraget til at gøre dagen til endnu nogle fornøjelige og lærerige timer i godt selskab og med god energi på at inspirere alle gæsterne til et mere aktivt fritidsliv.

På gensyn til næste år – vi glæder os allerede.

Annette og Marianne

Yachtskipper 3 afslutning med manér. Y3 + Y1 til vinter !

Tirsdag d. 26 juni fik yachtskipperne en flot afslutning med taler og gaver og ikke mindst god mad.
Instruktør Hans Tørsleff forærede en flot kasket til alle, der har bestået eksamen, med GSK-logo og teksten Yachtskipper.

Det indbetalte kursusgebyr havde Hans bestemt sig for skulle doneres til et “almennyttig formål”. Det blev i år til et bord med tilhørende bænke på legepladsen ved stejlepladsen. På messingskiltet på bordet vil der stå “Yachtskipperne Gilleleje Sejlklub”.

Hans kunne endvidere fortælle, at Sejlerskolen igen vil undervise i Yachtskipper 3 og Yachtskipper 1, og som den gode nyhed er der allerede 9 tilmeldte hertil.
Med et hold på Yachtskipper 1 får Gilleleje Sejlklub virkelig vist sig på landkortet, for der er ikke mange sejlklubber, som kan prale med at holde et Y1.

Tilmeldinger til Yachtskipper 1 og 3, som holdes til vinter, sker hos steen.billenstein@webspeed.dk