Senior

Seniorgruppen mødes i klubhuset kl. 9.00 hver anden torsdag (i lige uger) til morgenkaffe og brød med en lille skarp. Efterfølgende giver vi en praktisk hånd til klubben eller arrangerer en tur/udflugt.

Vi hjælper med oprydning, diverse reparationer, vedligehold af broer, både, klubhus og meget andet. I fremtiden står den på flere opgaver, blandt andet skal vores plads indhegnes, nøgleskabene skal sættes i gang osv. (Se nedenfor vedrørende konkrete aktiviteter og tilmelding.)

Vi har på ture og udflugter været meget omkring.
Vi har besøgt Sø og Handelsmuseet i Helsingør, Orlogsmuseet og Postmuseet i København, Holmen, Gilleleje Museums Skibshaller, Stevnsfortet, været på sejlture og mange andre spændende steder.

Vi har et godt, sundt og hyggeligt samvær i afdelingen, og har du lyst til at deltage, er du hjertelig velkommen.

Kalenderen vedrørende aktiviteter finder du i menuen, og vi publicerer nyheder efterhånden som der bliver arrangeret forskellige former for aktiviteter.

Hvis du ønsker at høre mere om seniorklubbens virke eller arrangementer kan du skrive til senior@gillelejesejlklub.dk

Med venlig hilsen,
Jens M. Larsen