5 uger til Gilleleje CUP – husk tilmelding

Så er der kun knap 5 uger til afholdelsen af vores årlige succes sejlads ”Gilleleje Cup”, som i år sejles lørdag den 15. juni 2019. Gilleleje Cup udvalget har siden begyndelsen af januar haft travl med de mange forberedelser og kan næsten ikke vente til arrangementet løber af stablen. I skrivende stund er der 8 både tilmeldt, men mange flere har allerede tilkendegivet at de vil stille op. I 2018 deltog i alt 35 både, – 29 med målebrev i selve kapsejladsen og 6 både i turløbet. I år er det spændende om deltagerantallet når op på 40 både i alt.
Vi ved af erfaring af de fleste tilmeldinger kommer i måneden op til sejladsen, men grundet planlægningen opfordrer vi alle som ønsker at deltage om snarest at tilmelde sig til både sejladsen og til den efterfølgende gallamiddag i Gilleleje Bådebyggeri, da der her er kun ca. 110 pladser. De sidste par år har vi desværre måtte sige ”alt udsolgt” til middagen en god uge inden sejladsen.
Vi forventer en super sejlads og et brag af en fest med lækker mad og drikke samt super musik og dans. Vores sponsorer har igen i år været meget rundhåndede med præmier, som vi glæder os til at uddele ved moleøllen efter sejladsen.

Opret din tilmelding nu.

Tilmelding til Gilleleje Cup 2019
Sender