Ny leder af juniorgruppen

Vi har d.d. fået ny leder af juniorgruppen.Desværre har det været nødvendigt at tage afsked med Jørgen Nissen i denne funktion. Vi mener, at tiden nu er inde til at skabe mere dynamik i gruppen for at fastholde og videreudvikle ungdomssegmentet i vores klub. Derfor har vi valgt at udnævne Axel Lorentz til ny leder. Axel har i længere tid udvist potentiale som et dynamisk og idérigt medlem. Han er altid gået forrest, når der skulle findes unge til at udføre frivilligt arbejde. Vi tror på, at Axel fremover vil være et godt forbillede for resten af gruppen, og at han sammen med mere garvede sejlere vil kunne skabe nye og spændende tiltag, som vil medvirke til fastholdelse af nuværende juniorer samt tiltrække nye. Lad os samtidig rette en stor tak til Jørgen Nissen for hans mangeårige indsats med vores juniorer.

Gilleleje Sejlklubs bestyrelse