Gilleleje Cup 2020 udskudt til 2021

fb-share-icon0

Efter regeringens og Dansk Sejlunions seneste udmeldinger, har vi i Gilleleje Sejlklub desværre måtte tage den tunge beslutning at udskyde vores 10 års jubilæumsstævne GILLELEJE CUP 2020 til juni 2021. Sejladsen skulle have været afholdt lørdag den 13. juni 2020.

Da de næste lempelser først forventes at træde i kraft per 8. juni og det ikke er sandsynligt, at vi fra denne dato må samle omkring 150 – 200 sejlere, hverken på vandet eller til fælles morgenmad,  moleøl/præmieuddeling og festmiddag, er det derfor umuligt at gennemføre arrangementet.

Alle tilmeldte deltagere som allerede har betalt, vil naturligvis få deres indskud til sejlads og festmiddag tilbagebetalt. Vi er dog nødsaget til at få en mail fra jer med kontooplysninger og bådnavn. Mailen sendes til kasserer@gillelejesejlklub.dk

Vi vil gerne takke alle tilmeldte deltagere såvel som afventende deltagere, sponsorer, frivillige GSK’ere etc. for jeres store interesse i denne tilbagevendende begivenhed.

Vi ser frem til at ses til et forrygende jubilæumsstævne i juni 2021.

Med sejlerhilsen

Gilleleje Sejlklub