Tilmelding til DM H-Båd 2020 og Ligastævne – Registration for DM H-boat 2020 and Liga Event

fb-share-icon0

Velkommen til DM H-Båd 2020 og H-Båd Ligastævne .

Tilmelding til stævnet koster 1600 Dkr pr båd, som dækker deltagelse i sejlads, samt middag lørdag, morgenmad og smør selv frokost lørdag/søndag for skipper incl 2 gaster. Eventuelle 3. gast og gæster til stævnet kan tilmelde sig separat til arrangementet for 500 Dkr alt incl.

Sidste frist for tilmelding er d. 16. august 2020. Ved tilmelding modtager du automatisk et link med betaling via mobilepay, såfremt du ikke kan benytte mobilePay kontakt venligst bureau h-baad@gillelejesejlklub.dk Tilmelding først gældende når betaling er modtaget.

Covid-19 – Gilleleje sejlklub følger myndighedernes anbefalinger, som kan få indflydelse på antallet af tilmeldinger og deltagere i stævnet. Såfremt at deltagerantallet overskrider myndighedernes anbefaling, er det sidste tilmeldte båd(e), der vil få annulleret deres tilmelding, og deltagergebyr refunderes.

Se indbydelse

Welcome to the H-Boat Danish Championship and Liga Event 2020 in Gilleleje, Denmark

Registration for the event costs DKK 1600 per boat, which covers participation in the races, as well as dinner Saturday evening, breakfast and do-it-yourself lunch Saturday / Sunday for skipper incl 2 crew. Any 3rd crew member and/or guest of the event can register separately at a cost of DKK 500 all incl.

The deadline for registration is 16th of August 2020. Foreign boats can register below. The link forwarded with the registration mail cannot be used by foreign entrants. Foreign entrants must use international bank transfer to the following account:

IBAN: DK08 3000 3537 1543 14

SWIFT: DABADKKK

Please remember to write the boats sail number and name in the comments field of the bank transfer.

Covid-19: Gilleleje Yacht Club follows the Danish authorities regulations and recommendations, which may influence the number of entries and participants in the event. If the number of participants exceeds the authorities’ requirements, the last registered boat(s) may be cancelled and registration fees will be refunded.

See invitation

Tilmeldte både/Registred boats 27


H-båds Liga stævne og DM2020 - Gilleleje sejlklub
Deltager gebyr

Post fjernes kl: 11:59pm den Sunday August 16th, 2020