Gilleleje CUP – 11. juni 2022

Gilleleje Cup er en distance sejlads på ca. 20 sm for kølbåde med start og mål ud for Gilleleje Havn. Stævnet har været sejlet siden 2010, og er blevet større år for år. I år ser vi frem til endnu en fantastisk dag på vandet og ikke mindst et brag af en fest efter sejladsen med lækker mad, vin og god musik.

Sejladsen trackes via eStela – sailing tracker. App’en som er gratis er obligatorisk for deltagende både.

Stævnet er åbent for kapsejlere såvel som tursejlere.

Sponsorer

Sponsorere: Vi er stolte over endnu engang at kunne præsentere Gilleleje Brugsforening, som hovedsponsor til kapsejladsen, hvor hovedpræmierne er skippers vægt i rødvin, luksus øl og alm. pilsner øl til henholdsvis første, anden og tredje pladsen.

Gilleleje Havn sponsorerer havneplads til deltagende både fra fredag til søndag. Fra lokale handlende i Gilleleje vil der være et større antal lodtrækningspræmier.

• Bureau åbner kl. 07:00
  • Morgenmad kl. 07:30
  • Skippermøde kl. 08.00
  • Første båd (langsomste båd) starter kl. 09.00
  • Forventet målgang mellem kl. 14:00 – 16:00
  • Mållinjen lukker kl. 16:00
  • Præmieuddeling forventes kl. ca. 16.15
  • Loungeområde åbner kl. 17.00
  • Stor festmiddag kl. 18.30

Startgebyr kr. 500,- pr. båd inkl. i alt 4 deltagere (skipper og besætning), herudover tillæg på 100 kr. pr. besætningsmedlem. Prisen dækker deltagelse i kapsejladsen, morgenmad/kaffe samt smør selv madpakke til skipper og besætning i klubhuset, + velfortjent moleøl efter sejladsen.

Stævnet slutter med et brag af en fest for alle deltagere samt påhæng. Festen afholdes, traditionen tro, i hallen hos Gilleleje Bådebyggeri. Pris pr.  kuvert kr. 250.  Tilmelding efter ”først til mølle” princippet, der er plads til 110 deltagere.

Øvrige sponsorer – tilføjes løbende:

Live Tracking:

Sr løbet her

Planlagt bane

Vi sejler 20.1 SM den og der skal rundes følgende bøjer

Tilmelding til Gilleleje Cup 2022

Er kapsejladslicens betalt
Har du brug for kranservice

Tilmeldingsgebyr
Ekstra besætning udover 4 stk
Tilmelding til middag
Total

Beløbet betales via mobilepay til Gilleleje Sejlklub
Sender

Tilmeldte både

Båd Navn klub Skipper Deltager som
XP33HendrixSejlklubben SundetPeter Maagøe PetersenKapsejler (deltager i konkurrencen om hovedpræmierne)
Bianca 28Lazy BlueGillelejeKim ThonsgaardTurbåd (Deltager sejladsen)
Najad 360RosinanteGSKLars Jul MikkelsenTurbåd (Deltager sejladsen)
Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
2.2 m/s2.8 m/s  31 °15.4 °C

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera

Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen