Gæste tilmelding DM H-Båd 2020 og Ligastævne – Guest Registration DM H-Boat 2020 and Liga Event

Gilleleje Sejlklub overholder myndigheders krav ifb med COVID-19, og eventuelt aflysning på gæste deltagelse kan forekomme som følge af myndighedernes krav. Aktive sejlere har 1. prioritet. Såfremt deltagelse aflyses refunderes det indbetalte deltagergebyr.

Covid-19: Gilleleje Yacht Club follows the Danish authorities regulations and recommendations, Cancellation of guest participation may occur depending on the authorities requirements. Racing sailors have priority. If cancellations occur, the paid fees will be returned.

DM 2020 - H-Båd gæste tilmelding

Betalingen foretages via mobilepay, og tilmeldingen er først gyldig, når du har betalt.. Du kan betale efter at du trykket send, eller via den email du modtager.
Vi udleverer spisebilletterne sammen med velkomstpakken til den båd du deltager på.
telefonnummer skal skrives med landekoden først eg. +45xxxxxxx
fb-share-icon0