Overnatning DM H-Båd 2020 – Accomodation DM H-Boat 2020

Der bliver mulighed for opstilling af telte og campingvogne på havnen.

Herunder forefindes kontaktdata på udlejningsværelser og lejligheder. Nævn DM i H-båd ved henvendelse:

Høveltegård B & B – Gode P-forhold. Ligger 2,2 km fra havnen. Gåafstand til Gilleleje Hallen 1,5 km.

6 x dobbeltværelser, hvor nogle har plads til 3 personer. Prisen er 600 Dkk pr værelse pr døgn v/ 2 pers – og 750 Dkk pr døgn v/ 3 personer

1 lejlighed, hvor der er plads til 4 personer. Her er prisen 300-500 Dkk pr. person pr. døgn alt efter hvor mange personer den bookes til.

Kontakt Charlotte Thomsen på 40188507

Lejlighed til 4 pers på Kalvehavevej med have til. Gåafstand til havnen og Gilleleje Hallen. Ring for pris.

Kontakt Merete Glem på 42801708

Lejlighed til 6-7 personer på Solkrogen 11. Ligger 1,6 km fra havnen. Gåafstand til Gilleleje Hallen (800m)

Prisen er afhængig af antal, v/6 personer er prisen 800 kr pr døgn.

Et stort dobbeltværelse, med plads til 2-3 personer. Ring for pris.

Kontakt Rita Vad på 28850583

Dobbeltværelse til 2 personer på Bøgebakken 15 Prisen er 600 Dkk pr nat. Nabo til Gilleleje Hallen.

Kontakt Kristine Lynæs Strand på 52192801.

Kristine kan muligvis formidle flere overnatningsmuligheder på Vesterbrogade.

Ovenstående lejligheder/værelser holdes tilbage i en kortere periode. Hvorfor I bedes kontakte dem straks hvis tilbuddene ønskes. Desuden kan der søges på Airbnb

Lån af overnatningsbåd – Alternativt kan der ved “medlemskab” af FB-gruppen “Gilleleje sejlklub – medlemmer”, laves et opslag hvor der spørges til “lån” af overnatningsbåd.

Hoteller – Der er flere hoteller i Gilleleje som kan kontaktes.

Tents and caravans can be pitched at the habour.

The contact information below is for private rooms and B&B’s. Mention DM in H-boat when contacting the renter.

Høveltegård B & B – Good parking conditions. Located 2.2 km from the harbour. Walking distance to Gilleleje Hallen 1.5 km.

6 x double rooms, some with space for 3 people. The price is 600 Dkk per room per day for 2 people – and 750 Dkk per day for 3 people

1 apartment with room for 4 people. Here the price is 300-500 Dkk per. person per day depending on how many people it is booked for.

Contact Charlotte Thomsen on +4540188507

Apartment for 4 people at Kalvehavevej with garden. Walking distance to the harbour and Gilleleje Hallen. Call for price.

Contact Merete Glem on +4542801708

Apartment for 6-7 people at Solkrogen 11. Is located 1.6 km from the harbor. Walking distance to Gilleleje Hallen (800m).

The price depends on the number of occupants, for 6 people the price is DKK 800 per night.

A large double room, which rooms for 2-3 people. Call for price.

Contact Rita Vad at 28850583

Double room for 2 persons at Bøgebakken 15. The price is 600 Dkk per night. Neighbor of Gilleleje Hallen.

Contact Kristine Lynæs Strand on 52192801.

Kristine may be able to provide more accommodation at Vesterbrogade.

The apartments/rooms are held back for a shorter period. Please contact them shortly – we expect the rooms to be occupied quickly. Furthermore, you can search on Airbnb.

Overnight on a boat in the harbour: If you advertise/decribe what you want – on the Facebook group Gilleleje Sejlklub – medlemmer – you may be lucky to find a boat in the harbour where you can stay.

Hotels – There are several hotels in Gilleleje which may be able to accomodate you.

fb-share-icon0