Sejlerskolens teorikursus

Sejlerskolen tilbyder følgende kurser:

Yachtskipper 3 kursus (Y3)
Y3 starter torsdag 24. oktober 2019 kl 19:00, derefter hver torsdag og slutter til april 2020..
Undervisningen består af 16. lektioner, der alle afholdes i Gilleleje Sejlklub. Eksamen afholdes i maj 2020.
Kurset indeholder spændende elementer såsom storcirkelsejlads, skibes stabilitet, meteorologi, søret og senere at man skal udarbejde en sejlplan hvor alle kursets emner indgår.

= = = = = = = = = = = = = = = = =
Yachtskipper 1 kursus (Y1)
Y1 starter mandag 21. oktober 2019 kl. 19:10, derefter hver mandag, og slutter til april 2020
Undervisningen består af 16. lektioner, der alle afholdes i Gilleleje Sejlklub, og eksamen afholdes i juni 2020.
Kurset indeholder spændende elementer om radar, satellitnavigationssystemer,
elektroniske søkort, astronomisk navigation med sekstant, bestemmelse af tidevand, mere om
meteorologi og udarbejde en sejlplan fra Gilleleje til fx Caribien.

Teori til Duelighedsprøven

Teoriundervisning er et koncentreret kursus over 3 weekender, fra kl. 09 til 13 hver lørdag og søndag de 3 første uger i november (2+3,. 9+10. og 16+17 november 2019). Eksamen afholdes den sidste weekend. Så er det hele overstået.
Pris for kursus 1350 kr. Hertil censor 200 kr. Søkort, passer og nautisk trekant kan købes eller lejes. Ikke-medlemmer ‘Mini-medlemskab’ 100 kr. Morgenmad hver morgen kl 08:30.
Kontakt på mail: steen.billenstein@webspeed.dk

VHF/DSC-kursus
Vi afholder ikke dette kursus, men henviser til andre udbydere som kan findes ved at Google ‘vhf-kursus’.
De fleste af disse kurser udbydes som ‘Online-kurser’.