Sejlerskolens teorikursus

Yachtskipper 3 kursus (Y3)
Denne vinter (2019/2020) har vi i år oprettet et ‘Online-kursus’ med et tilstede-aften den første aften mandag den 18. november. Herefter enkelte tilstede-aftener indtil eksamen lørdag den 4. april 2020.

= = = = = = = = = = = = = = = = =
Yachtskipper 1 kursus (Y1)
Y1 starter torsdag 24. oktober 2019 kl. 19:10, derefter hver torsdag, og slutter til april 2020
Undervisningen består af 16. lektioner, der alle afholdes i Gilleleje Sejlklub, og eksamen afholdes kort derefter.
Kurset indeholder spændende elementer om radar, satellitnavigationssystemer,
elektroniske søkort, astronomisk navigation med sekstant, bestemmelse af tidevand, mere om
meteorologi og udarbejde en sejlplan fra Gilleleje til fx Caribien.

Teori til Duelighedsprøven

Teoriundervisning er et koncentreret kursus over 3 weekender, fra kl. 09 til 13 hver lørdag og søndag de 3 første uger i november (2+3,. 9+10. og 16+17 november 2019). Eksamen afholdes den sidste weekend. Så er det hele overstået.
Pris for kursus 1350 kr. Hertil censor 200 kr. Søkort, passer og nautisk trekant kan købes eller lejes. Ikke-medlemmer ‘Mini-medlemskab’ 100 kr. Morgenmad hver morgen kl 08:30.
Kontakt på mail: steen.billenstein@webspeed.dk

VHF/DSC-kursus
Vi afholder ikke dette kursus, men henviser til andre udbydere som kan findes ved at Google ‘vhf-kursus’.
De fleste af disse kurser udbydes som ‘Online-kurser’.