Ligasejlads

Vil du sejle kapsejlads i sin mest rene form?

Så vær med til at vise klubbens flag i den danske sejlsportsliga

Gilleleje Sejlklub kæmper med 36 andre klubber fra hele landet om at være den bedste i sportsligaen, hvor vi sejler fire weekender fordelt over hele sejlsæsonen. Vi stiller normalt 1 hold, men det er faktisk muligt, at deltage med flere hold, som repræsenterer sejlklubben.

De enkelte stævner bliver afviklet over 2 dage, med op til 12 sejladser á et kvarters varighed på en op og ned bane, hvor intensiteten og konkurrencen er helt i top. Det er sjovt og lærerigt at sejle kapsejlads, når bådene er ens, og det får smilene helt op over begge ører, når de hurtige J70’ere planer fra topmærket mod mållinjen.

Vi garantere dig mange lærerige oplevelser som kapsejler, og vi håber at flere sejlere vil deltage og eventuelt starte deres egne hold op, så vi kan få udbredt kapsejladskulturen i klubben.

Skriv eller ring, hvis du vil vide mere.

Kontakt: Signe Larsen

4215 7126    Mail

 

 

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
3.9 m/s4.4 m/s  226 °9.4 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon