Kapsejladsskolen

Har du lyst til at lære at sejle kapsejlads i H-båd?

Du tilbydes plads på vores Kapsejladsskole, hvor vi sejler H-båd.
Kapsejladsskolen henvender sig primært til sejlere (uanset alder), der har fået en grundlæggende sejlererfaring og nu ønsker nye udfordringer på vandet!

Kapsejlads er en aktiv, sjov og spændende form for sejlads, som stiller andre krav til sejlerens færdigheder, end dem man typisk har brug for, når man sejler tursejlads.

Hvordan melder jeg mig til?

Tilmeldinger bekræftes efter “først til mølle” princippet. Ud over kontingent til Gilleleje Sejlklub koster deltagelse på Kapsejladsskolen kr. 400 pr. sæson.

Steen Billenstein (udvalgsformand)

H-båd

H-båden er en meget aktiv klassebådtype, hvor der sejles stævner i ind- og udland. Gilleleje Sejlklub har et aktivt felt af H-Båd sejlere, som deltager i stævner rundt omkring i Danmark. Klubben har flere gange været arrangør af H-båd stævner, hvor der har været mellem 20-30 både med nogle de dygtigste sejlere i Danmark.

Danske H-Bådssejlere

På Danske H-bådsejleres hjemmeside kan du læse mere omkring båden, og om de stævner som de afholder rundt omkring i Danmark..

Bådtypen er 27 fod lang, vejer 1.450 kg og kan sættes på en trailer, når man skal til stævner forskellige steder i landet.

Gilleleje sejlklub råder over 2 stk H-Både,

Hvad lærer man?

På Kapsejladsskolen bliver der undervist i sejltrim for fart, spilersejlads, kapsejladsregler, taktik og samarbejde ombord. Undervisningen gennemføres af en fast instruktør suppleret med “gæsteoptræder” fra erfarne kapsejlere, som deler ud af deres erfaringer.

Kapsejladsskolens hold starter medio april, og  derefter undervisning resten af sæsonen (undtagen i juli) til ultimo september. Der er plads til 3 elever på hvert hold, og så snart holdet er klar til det, bliver undervisningen kombineret med deltagelse i klubbens faste onsdags-kapsejlads.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.7 m/s8.6 m/s  123 °6.1 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon