Sejlerskolen


Sejlerskolen tilbyder undervisning med sejlbåd én gang i ugen fra april til og med september. Dog ikke i juli måned hvor vi holder sommerferie. Vi har i øjeblikket 11 hold fordelt på 9 hverdagsaftener (man-torsdage) og to formiddage.

Målet med undervisningen er at sikre, at eleverne i løbet af uddannelsen lærer bådens bevægelser og grænser at kende, og er i stand til at sejle den sikkert under alle vejrforhold.

Efter normalt to sæsoner kan du afslutte undervisningen ved at tage duelighedsprøven i praktisk sejlads.

Vores instruktører er erfarne og dygtige sejlere, som gennem flere år har brugt deres fritid på sejlads og kender farvandene omkring havnen rigtig godt. Udover skolesejlads er der mulighed for nogle dages sommertogt med skolebåden sammen med andre både i juli måned.

Bemærk:
Hos os behøver man IKKE at kunne svømme, men instruktøren skal være informeret.

Speedbådskursus

Kontakt Steen Billenstein   (Se helt nederst)

Om vinteren teoriundervisning

Hver vinter afholder vi kursus i navigation, som er den teoretiske del af duelighedsprøven. Når du har bestået både den praktiske og den teoretiske del af prøven får du dit duelighedsbevis.

Senere kan du lære mere teori :
Yachtskipperkursus-3:   Sejle med både optil 24 meter
Yachtskipperkursus-1:   Sejle på verdenshavene

Vil du sejle en prøvetur mandag ? ?

Billenstein’s Hjørne
Sejlerskolelederen har på egen hjemmeside udviklet en lang række punkter. Sejlads til spændende svenske havne, lidt om vejret, værktøj ombord, knob og stik, tackling + splejsning, og meget meget mere. Benyt gerne dette link:

Skolebåden på den gamle plads

Skolebåden på den gamle plads

Kontakt til Sejlerskolen

Ønsker du at blive elev på Sejlerskolen, eller vil du bare have god en snak herom, – er du meget velkommen til at tage en kontakt på mail eller telefon.
Med venlig hilsen
Steen Billenstein,
Leder af Sejlerskolen

fb-share-icon0