Sejlerskolen

Sejlerskolen tilbyder undervisning i sæsonen fra april til og med september, en ugentlig sejlads pr. hold. Dog ikke i juli måned, her er der sommerferie Vi har i øjeblikket 9 hold fordelt på 6 hverdagsaftener og tre formiddage.

Målet med undervisningen er at sikre, at eleverne  i løbet af uddannelse lærer bådens bevægelser og grænser at kende, og er i stand til at sejle den sikkert under alle vejrforhold.

Efter normalt to sæsoner kan du afslutte undervisningen ved at tage duelighedsprøven i praktisk sejlads.

Vores instruktører er erfarne og dygtige sejlere, som gennem flere år har brugt deres fritid på sejlads og kender farvandene omkring havnen rigtig godt. Udover skolesejlads er der mulighed for nogle dages sommertogt med skolebåden + 3-4 andre både i juli måned.

Bemærk:
Hos os behøver man IKKE at kunne svømme, men instruktøren skal blot være informeret.

Sejlerskolens teoriundervisning

Hver vinter afholder vi kursus i teori og navigation, som er den teoretiske del af duelighedsprøven. Når du har bestået både den praktiske og den teoretiske del af prøven får du dit duelighedsbevis, og er nu klar til at fortsætte med at høste sejlererfaringer på mange andre mulige måder. Vi afholder teoriundervisning som et koncentreret
kursus over 3 weekender, fra kl. 09 til 13 hver lørdag og søndag. Kurserne afholdes normalt i de 3 første uger i november, samt et tilsvarende 3 første uger i januar. Når der er stor efterspørgsel, afholder vi også et kursus i februar. Tidspunkter vil fremgå af kalenderen og bliver også publiceret i klubbladet Røstjernet.

Yachtskipper 3 og 1

Gilleleje Sejlklub afholder
Yachtskipperkursus-3
Yachtskipperkursus-1
og som nævnt ovenfor
Duelighed-teori
Vil du vide mere,
– tryk på bjælken :

Speedbådskursus

Kontakt Steen Billenstein nedenstående for nærmere.

Billenstein’s Hjørne

Sejlerskolelederen har på egen hjemmeside udviklet en lang række punkter. Sejlads til spændende svenske havne, lidt om vejret, værktøj ombord, knob og stik, tackling + splejsning, og meget meget mere. Benyt gerne dette link:

Vil du med til en prøvesejlads en mandag ?? Tryk på nedenstående :

Kontakt sejlerskolen

Ønsker du at blive elev på sejlerskolen er du meget velkommen til at tage kontakt på mail eller telefon.

Med venlig hilsen
Steen Billenstein,
Leder af sejlerskolen


Skolebåden på den gamle plads

Skolebåden på den gamle plads