Læs nyheder i klubbladet Røstjernet

2019-06-19 NKM resultater for GSK

Det blev Chebek’s tur i sidste afdeling af Nordkystmesterskabet før sommerferien. Vi gentog koncepten fra sidste gang med adskilte starter og forskellig banelængde, så H-bådene

Ekstraordinær generalforsamling

Ekstraordinær generalforsamling i Gilleleje Sejlklub Mandag den 24. juni 2019 kl. 19:00 Gilleleje Sejlklub, Beddingskajen 4, 3250 Gilleleje Skal den nuværende bestyrelse fortsætte? Dagsorden Valg

Bliv medlem

Kunne du tænke dig at blive medlem af Gilleleje Sejlklub, og være med til at støtte og udvikle klublivet i sejlklubben, så meld dig ind via hjemmesiden ved at trykke på bliv medlem i menuen. Du kan læse mere om priser og de forskellige former for medlemskaber i medlems portalen

Ekstraordinær generalforsamling

Ekstraordinær generalforsamling i Gilleleje Sejlklub
Mandag den 24. juni 2019 kl. 19:00
Gilleleje Sejlklub, Beddingskajen 4, 3250 Gilleleje

Skal den nuværende bestyrelse fortsætte?

Dagsorden

1. Valg af dirigent.
  2. Indkomne forslag.
    1. Medlemmers mulighed for at fortælle deres version af hændelsesforløbet vedrørende afskedigelsen af en frivillig leder.
    2. Med henblik på måden hvorpå bestyrelsen har afsat en frivillig leder i juniorafdelingen, er der skabt en mistillid til om den nuværende bestyrelse er i stand til at drive GSK på en ordentlig og anstændig måde baseret på frivillig arbejdskraft.

Og her skal det stemmes om den nuværende bestyrelse skal fortsætte.
      (Skriftlig afstemning – bestyrelsen).

Hvis afstemningen bliver et NEJ til at den nuværende bestyrelse må fortsætte,
      – skal bestyrelsen træde tilbage, og en ny bestyrelse skal vælges,
      – og en ny bestyrelse vælges fra dags dato til generalforsamlingen i februar/marts 2020

Formand 1 år 8 mndr.
      Næstformand 8 mndr
      Sekretær 1 år 8 mndr
      Kasserer 8 mndr
      Suppleant-1 8 mndr
      Suppleant-2 1 år 8 mndr

På vegne af initiativtagerne til den ekstraordinære generalforsamling

(i alfabetisk rækkefølge)
      Carsten Glem
      Gitte Busch Pedersen
      Hans Henrik Jacobsen
      Torben Grønbech

/Steen Billenstein
      PC-skriver

3. Eventuelt.

Gilleleje d. 14.06 2019

Peter Christensen, formand

Redningsstiger, Rigtig godt !

Gilleleje Havn er nu i gang med at montere redningsstiger på broerne. Bro 3, 4 og 5 har allerede fået disse monteret.
Derfor en STOR ROS til Gilleleje Havn for at gøre vor havn mere sikker ! Stigerne placeres med én på nordsiden og én på sydsiden og i ’tredjedels-punkterne’ af broens længde.
Aftalen mellem Havnen og mig er, – at HVIS nogen har klager om placering, så skal de henvende sig til mig (Steen).
.
Samtidig har jeg selv sat skilte op med teksten ’Hey Skipper, om få meter har du et ansvar, og et billede af en redningsvest”.
”SejlSikkert” er en underafdeling af Søfartsdirektoratet og Trygfonden som i samarbejde udvikler brochurer og andet materialer for sikkerheden til søs.

.
På andre skilte som fremhæver Skipperansvar står:
.
9 ud af 10 af de seneste ti års omkomne til søs bar ikke vest.
.
Undersøgelser viser, at bruger skipper vest, gør besætningen også.
.
70% af alle drukneulykker med fritidssejlads sker i stille vejr.
.
Ta’ skipperansvar – og sørg for at alle ombord bruger vest

Med disse skilte og brochurer er der ingen tvivl om at vi som skippere i GSK bør bruge vest, og det synes jeg heldigvis også at vi generelt er gode til.
Steen Billenstein
SejlSikkert-instruktør

En kæmpe tak – GC 2019

En kæmpe tak til de mange frivillige hjælpere til succsesfuld Gilleleje Cup 2019.

Gilleleje Cup 2019 blev afholdt i lørdags den 15. juni og blev endnu engang en kæmpe succes. Der var i år 32 tilmeldte både og alle på nær en svensk båd stillede op til start. Heraf 14 Gilleleje både.

Alt klappede perfekt lige fra morgenmad til ca. 180 personer, til kapsejladsen som i år var en meget rost såkaldt ”chikane bane” med omvendt start, udlagt mellem Gilleleje og Hornbæk på 21,5 sømil (plus krydstillæg) til moleøl og en super lækker grill gallamiddag for 105 sejlere  i Gilleleje Bådebyggeri.

Alt dette kunne ikke have foregået uden den kæmpe hjælp som vi fik af rigtig mange frivillige. Ingen nævnt, ingen glemt.

Resultater og billeder kan ses andetsteds på hjemmesiden.

STÆVNEUDVALGET GILLELEJE CUP 2019

11 + 7 nye Yachtskippere

Torsdag den 6. juni blev der i sejlklubben holdt en gevaldig fest for de nye Yachtskippere som lige har bestået eksamen, med god mad og masser af boblevand.
Og det var der god grund til, for instruktør Hans Torsleff har gennem vinteren undervist to hold. Det ene med 11 deltagere som bestod Yachtskipper 3 eksamen, og det andet hold med 7 deltagere som bestod Yachtskipper 1 eksamen.
Følgende, som har bestået Y3 er: David, Henrik R., Henrik S., Ida, Jane, Jan, Lars, Patrick, Rolf, Torsten, og Wilhelm

Vi kan tilføje at GSK er den ene af to sejlklubber under Dansk Sejlunion som i hele Danmark har afholdt eksamen i Y1.
Vi er virkelig kommet på landkortet.
De, som har bestået Y1 er: Birger, Heidi, Jeppe, Ole G, Ole V. Patrick og Preben P.
Flot klaret og et stort tillykke til alle, og tak til Hans Tørsleff for den store instruktørindsats.

Til venstre ses
kasketten for
Yachtskipper 1
MED egeløv !
Steen Billenstein
Leder af Sejlerskolen

2019-06-05 NKM resultater for GSK

Dagens afdeling af Nordkystmesterskab blev afviklet med megen lidt vind. Hvor vi sidst måtte aflyst på grund af især meget høje bølger var vejret helt modsat denne gang, nærmest ingen vind. Starten måtte udsættes og H-bådene startes senere, da de havde svært ved at nå frem. Det blev HBK som løb med dagens resultater for de store både, her følger alene resultater for GSK. Alle resultater skal kunne findes på HBK hjemmeside, når de er klar.

2019-06-05-GSK-Kapsejlads

Total-for-hele-året-2019-06-05