Blæsende weekend i sigte

DMI har varslet kategori 1 vejr her i weekenden med risiko for storm styrke ved den jydske vestkyst. Hvis man kigger på de forskellige prognoser, så vil vi også få ret voldsomt vejr henover weekenden i Gilleleje. Hvis din båd stadig ligger i vandet gør du klogt i at sikre din båd med ekstra fortøjninger og fjerne så mange løse dele der kan gå i stykker.

Min plads

Mine naboer 16

I kan benytte min plads til at registrere jeres kontakt informationer med plads med navn og telefonnummer, så man kan komme i kontakt med jer hen over weekenden.

Windy

De lover vindstød op til 25 m/s lørdag aften.

TypeMaxMin
Vindstød9 m/s1.75 m/s
Bølge højde58 cm58 cm
Vandstand-3 cm-27 cm

Vind

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
5.3 m/s6.7 m/s  131 °15.1 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon