Standernedhaling GSK.

Kære alle GSK’ere.

Vi mødes til standernedhaling lørdag den 28 oktober kl 14 ved vores fine træmast. Jeg holder sædvanen tro en tale efterfulgt af en lille dram. mens standeren hales ned, og vimplen hales op.

Senere, nemlig kl. 18 starter afrigger festen for de som er tilmeldt. Menuen er på plads og denne gang hedder kokken Michael Hjorth, som glæder sig til at præsentere maden for os. Forventningen er 80-100 deltagere, dvs terrassen bliver taget i brug, hvilket er prøvet før med stor succes. Lars har lovet at medbringe sit musikanlæg som stilles op ligeledes på terrassen, således vi kan få en svingom. Indenfor vil i opleve et lidt “rodet” loft idet 15 akustik paneler bliver lagt op på spærrerne over vores hoveder som forsøg på at give bedre akustik i lokalet.

Bestyrelsen ser frem til en fornøjelig fest med alle jer glade GSK’ere.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
4.4 m/s5.8 m/s  300 °14.7 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon