Testpiloter søges til “Min plads”

I Gilleleje Sejlklub har vi udviklet en løsning til hjemmesiden, der hedder Min plads, som vi nu søger en række testpiloter til. Løsningen er ment som en hjælp til fastliggere i Gilleleje Havn, samt en service til gæstesejlere, der ankommer til Gilleleje havn og gerne vil kunne se, hvor der er ledige pladser.

Hvorfor

Som flere af jer der har fulgt med på vores Facebook gruppe, så har vi i løbet af sæsonen haft både der er sunket, pæle der er væltet, og skilte man gerne vil have vendt af en venlig sjæl der alligevel er på havnen. Der er rigtig mange der har benyttet vores Facebook gruppe til at søge hjælp, eller har skrevet i gruppen, hvis man har observeret problemer med en båd i havnen. Det er dog ikke alle der har en Facebook profil og nogen gange ville det være godt at kunne kontakte bådejere direkte, hvis man havde kontaktinformation på vedkommende.

Grønt
Hjemme

Formålet

Målet er at kunne løse en række ting, som kan være til gavn for fastliggere og gæstesejlere

Opbygge et kontaktregister, som overholder reglerne for GDPR
Skabe et overblik over ledige pladser som gæstesejler i Gilleleje Havn
Som pladsejer kunne angive om pladsen er ledig, og hvornår man kommer hjem,
Kunne vende naboens skilt og automatisk give besked via email til pladsejeren.

Testpilot

Som testpilot er du med til at teste løsningen, og give feedback inden vi frigiver den til brug for alle. Vi afholder en lille workshop i klubben primo 2024, hvor vi får oprettet os som brugere og tester løsningen af.

Hvordan kan jeg blive testpilot?

Skriv til tracking@gillelejesejklub.dk hvis du gerne vil være med til teste.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.7 m/s8.1 m/s  122 °15.5 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon