Kapsejlads

Vil du sejle kapsejlads?

Kapsejlads er en vigtig del af klubbens aktiviteter, og vi gør en dyd ud af, at vores sejladser bliver afviklet efter reglerne og i overensstemmelse med godt sømandskab. Vi sejler efter Dansk Sejlunions handikap reglement, og vi kræver derfor et gyldigt målerbrev for, at båden kan deltage. Målerbrevet anskaffes ved henvendelse til Dansk Sejlunion, og såfremt din båd ikke er målt, har vi i klubben uddannede målere, der kan foretage en korrekt opmåling af båden, og indrapportere informationerne til Dansk Sejlunion.

I Gilleleje Sejlklub kan du deltage i forskellige typer af kapsejlads lige fra begynderstadiet til øvede og garvede sejlere, der ønsker at konkurrere i et stærkt felt af hurtige både med øvede kapsejlere.

Hvornår sejler vi

Hver onsdag i Maj, juni, August, September måned, hvor der er skippermøde i klubben kl

Måned skippermøde start ca
Maj,Juni, August17:3018:20
September, oktober17:0018:00

Med egen båd

Du kan deltage med egen båd i vores onsdagskapsejladser, og det koster 200 kroner for båden, og det forudsættes at båden har et gyldigt kapsejlerbevis, som fås hos dansk sejlunion. Tal eventuelt med vores klubmåler såfremt at båden ikke er indmålt til kapsejlads.

Som gast

Du er meget velkommen at deltage som gast i vores klubsejlader, hvis du vil prøve kræfter med at sejle kapsejlads i klub regi. Du skal have en redningsvest, hvis ikke du har kan vi sikkert låne en i klubben.

Du møder blot op i kubben til skippermødet kl 18:00 og spørg efter udvalgsformanden, så kan hjælpe dig på rette vej.

Kapsejladsskolen

Hvis du har mod på mere, er det muligt at melde dig ind i kapsejladsskolen, hvor vi sejler kapsejlads i H-Båd du kan læse mere her.

Kapsejladsformand

Birger Scheufens (udvalgsformand)

Det sociale

Udover det sportslige går vi meget op i det sociale aspekt, og vi samles derfor altid i klubben efter en kapsejlads, hvor der er mulighed for at få et varmt måltid mod egen betaling.

Hvad får du ud af det

Det er sejle kapsejlads hjælper dig til at blive en bedre sejler, og til håndtering af egen båd under mange forskellige vejrforhold, Det kan kun anbefales, at man efter sejlerskolen deltager i klubbens onsdagssejladser, da du her bygger videre på de færdigheder du har lært på skolen.

Live streaming

Vi benytter livestream af vores onsdagssejladser, så du hjemme fra sofaen kan se med i klubbens aktiviteter.

Race: onsdag den 8 september

Nyheder om kapsejlads