Knob og stik og meget mere

Hos lederen af Sejlerskolen findes hans egen hjemmeside:

Hjemmesiden: www.s-billenstein.dk  <= tryk der Her findes følgende mange gode menuer:

Knob og stik Her vises Pælestik, Flagknob, Dobbelt halvstk, Råbåndsknob, Ottetals knob, Også om tackling og splejsning. Alt sammen med let forståelig video.

BogElev  som er Sejlerskolen ’lærebog’ i den praktiske sejlads. Nederst i ’lærebogen’ følger flere ’Værktøj og andre gode ideer’

Det er nok ikke alt du kan forstå i første omgang, men det vil instruktøren fortælle om under sejladserne. Men du er velkommen til at læse ‘Lærebogen’ ligevel, – bare spring over det som du måske ikke forstår i første omgang. God fornøjelse !

Vejret Lidt om et lavtryk     De fleste mennesker taler meget om vejret, men her beskrives hvorfor vejret er som det er !

Svenske havne nær Gilleleje. Der er kun et par timers sejlads til de mange hyggelige svenske havne fra Gilleleje. Hjemmeside fortæller lidt om hvordan man kommer ind i havnen, lidt om området i og ved havnen, Indkøbsmuligheder og meget andet.

Stormen Bodil. December 2013 fik Gilleleje havn en forfærdelig storm. Det var samtidig i forbindelse med højvande på godt 2 meter som kom ned fra Kattegat. som gav voldsomme ødelæggelser. Video.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
8.6 m/s9.4 m/s  339 °18.7 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon