Juniorsejlads

Vil du lære at sejle

Juniorsejlads starter i april – maj måned og fortsætter hver tirsdag kl. 16.30 frem til sommerferien. Efter ferien fortsætter sejladsen hver tirsdag fra august – oktober.Overvejer du om sejlads er noget for dig, så kig forbi tirsdag eftermiddag kl. 16.30 – ca. 19.00 i maj og juni måned eller i august, lige efter skolesommerferien. Træningen inkluderer Dansk Sejlunions Diplomsejlerskole for juniorer.

Her finder du: Aktiv fritid med tryghed, leg og læring. Motion og frisk luft – en sund livsstil. Et godt klubmiljø med fællesskab og samarbejde

Joller til rådighed

Klubben råder over forskellige typer joller. Der er traditionelle, sikre joller til nybegyndere, men også mere sportsligt udfordrende joller til de erfarne sejlere. Vi har desuden god mulighed for at introducere juniorsejlerne til kølbådssejlads.

Svømmevest og beklædning

Alle skal kunne svømme 200 meter iført sejlertøj og svømmevest. I løbet af sommeren afholder vi kæntringsøvelser med de nye sejlere. Klubben kan i starten udlåne en svømmevest, som selvfølgelig er obligatorisk udstyr for både børn og voksne, der færdes på broerne og på vandet. Hvis man ønsker at forsætte med sejlads, vil anskaffelse af egen svømmevest, våddragt og eventuelt tørdragt være nødvendigt udstyr.

Instruktører og supportere

Klubbens instruktører er sammensat at unge talenter og garvede søulke, der tilsammen danner rammen og dynamikken om junioraktiviteterne. Desuden bidrager forældrene ofte med værdifuldt indhold til en sjov, hyggelig og tryg tid for børnene med jollesejladsen.

Instruktørerne er et hold med tilsammen meget erfaring og uddannelse. De unge instruktører har selv været elever hos klubbens juniorsejlads. De er nu både erfarne og parate til at tage de nye sejlere med på vandet og give dem nogle gode og trygge førstegangsoplevelser og instruktion til læring af sejlads. De ældre instruktører har en alsidig baggrund med jolle- og kølbådsejlads med i køjesækken. Desuden yder hele forældre gruppen en aktiv og værdifuld indsats for både aktiviteter og socialt samvær i juniorgruppen.

Er du interesseret?

Så er du velkommen til at møde op på broen tirsdag eftermiddag kl 16.15. Her finder vi sammen ud af at få dig med ud på vandet og hvordan det er bedst for dig at komme i gang med at sejle.

Kalender for junior