Junior Introaften 16. april 2024

Vi afholder tirsdag d. 16. april kl. 1700 en introseance. Målet er at introducere nysejlere og deres forældre til juniorafdelingen – vores program hen over året. særlige aktiviteter samt lidt om instruktørernes erfaring og den sikkerhed der gælder, når vi bevæger os ud på vandet tirsdagene igennem hele sæsonen.

UdvalgsformandJunior
Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
2.8 m/s3.9 m/s  201 °9.3 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon