På togt med Stella Maris – Foredrag d. 17. januar 2023

Far og søn fortæller om: 4 måneder, 5200 sømil fra Gilleleje – Azorerne – Irland – Skotland – Gilleleje

I foredraget tager vi med Martin Kristensen og sønnen Vitus på eventyr ned langs Europas vestkyst med kurs mod Madeira og Azorernes storslåede natur. Togtet går herfra nordover via Irland og tværs gennem Skotland inden kursen igen sættes mod Gilleleje.

I foredraget fortæller Vitus og Martin om, hvordan de fik muligheden for at stikke til søs i 4 måneder. De fortæller også om selve planlægningen og klargøringen samt økonomien hertil, men ikke mindst om selve togtet.

Martin og Vitus er begge medlem af Gilleleje Sejlklub.

Foredraget afholdes i klubhuset tirsdag d. 17. januar 2023 kl. 19.00

Vitus har allerede holdt foredraget for sine junior-sejlerkammerater – Sådan Vitus, det er endnu en super sej præstation.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
1.7 m/s3.1 m/s  234 °15.3 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon