REMA 1000 Gilleleje har sponsoreret 30.000 kr !

For to år siden havde Hans Frøsig hos Rema1000 givet et beløb til et sæt sejl til den nye brugte 606-er.  I den forbindelse gav jeg Hans en sejltur på MARIE, og hans datter Clara var med. Her lavede jeg en lille video på 1 minut 4 sek som tak.

Vi handler meget hos Rema, og her i vinter spurgte jeg om han ville sponsore et mindre beløb igen. Han ville få en sejltur til sommer uanset om han sagde ja eller nej.

Men Hans ville gerne give et beløb, og hvis der kunne komme en lille reklame på, så ville han gerne give 30.000 kr !   Det var rigtig flot ! Og det er baggrunden til at der er en lille reklame på H-bådene for køb af to helt nye storsejl !

Læg også mærke til hvor flotte bådene er blevet, men det vil næstformand Gitte, som nu også leder H-bådene inklusive den nye ‘Kapsejladslinjen’ senere fortælle mere om….

/Steen

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
4.4 m/s6.4 m/s  288 °14.7 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon