Ny Sejl-‘vejrhane’

Den forrige Sejl-‘vejr-hane’ havde det ikke så godt, til sidst kunne den ikke mere.

Vi tog den ned, og lavede ’hug en hæl og klip en tå’, så der til sidst var en brugbar båd og en flot bølge.

Her har Bente malet, dels bølgen blå, – der er er store bølger i Kattegat !, samt male båden hvid, inklusive vandlinje og bundmaling. Vi havde håbet på at den blev færdig til Standerhejsningen, men den skulle have mange lag maling for at blive pæn.  Sejl monteret, bemærk fireskåret talje til storsejlsskøde…

Vi fik Jørgen op på stigen til at montere til hele igen øverst i går (29. april)

/Steen

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
3.6 m/s5.3 m/s  298 °14.7 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon