Foredrag med HF industri og Marine d. 30. marts 2023 – OBS tilmelding påkrævet.

Ohøj Skipper – foråret nærmer sig, og båden begynder at påkalde sig opmærksomhed. 

Måske har du også et eller flere projekter, der inkluderer småreparationer. I så fald er hjælpen nær. Thomas fra HF Industri og Marine kommer og besøger Gilleleje Sejlklub torsdag den 30. marts 2023 kl. 1900, hvor han blandt andet vil fortælle om reparationer i glasfiber, Kiwi Grip dæksmaling og Alexseal fribordsmaling. Han har også stor erfaring i reparation af teak.

Er der andet du specielt ønsker at høre om, kan du kontakte Mette Lindegaard, enten pr. mail: melihund01@gmail.com eller på mobilnr. 22160263, som så vil videreformidle til Thomas. 

Arrangementet er gratis. Tilmelding påkrævet af praktiske hensyn.

Vejledning til tilmelding: Sæt cursoren på fanebladet “Årshjulet”. Herefter klik på “Tilmelding & betaling”. Du føres nu til tilmeldingssiden. Ved tilmelding af flere end sig selv, gentag blot proceduren i eget navn og skriv besked på tilmeldingssiden om, hvem du tilmelder for.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
2.8 m/s4.4 m/s  241 °9.2 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon