GSK-tøjsalg søndag d. 11. december kl. 14.00

Når du kommer i klubben til gløgg og æbleskiver den 3. søndag i advent, har du samtidig mulighed for at købe de sidste julegaver til dem du holder af og som elsker at gå i GSK´s flotte klubtøj.

Bente Billenstein står som altid klar med et smil og en hjælpende hånd til at finde den helt rigtige model og størrelse. Bente har nu i 15 år varetaget salg af klubtøj i GSK. En stor tak for det kæmpe arbejde du bidrager med .

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.7 m/s7.2 m/s  129 °15.2 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon