Ny vejrstation

Der er sikkert mange som har bemærket, at vores vejrstation ikke har været helt på toppen efter årsskiftet og vi trængte til at få den udskiftet. Vejrstatationen blev etableret den 25 Juli måned 2011, så man må sige at den har gjort det godt i mange år, når man tænker på de vejrforhold den har været udsat for.

Udover at kunne vise temperatur, vind, luftfugtighed og Lufttryk, så har vi fået regnmåleren til at virke, hvilket betyder, at I fremover kan se om det regner på havnen når man ikke er lokalt.

Vejrstationen

Regn sensor

Davis weather stations

Vi benytter en professionel vejrstation fra Davisnet.com, som en af de udbredte vejrstationer i hele verden. For vejr nørder kan man weatherlink.com og finde vores vejrstation samt mange andre i området. Vi sender endvidere vejrdata til windy.com hvor man kan sammenholde den aktuelle måling med prognosen. Det er også muligt at tilgå vejrstationen direkte i en browser, som opdateres en gang i minuttet klik her Vores vejr

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.7 m/s8.1 m/s  124 °15.0 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon