Stormen Otto

Så er det igen tid til at checke løse genstande og surre trampolinen fast inden det går løst med den første storm i 2023. I følge DMI lover de vindstød af orkan styrken henover det nordlige Danmark incl Nordsjælland. I følge prognoserne er vindretningen dog gunstig for Gilleleje Havn med en vindretning der starter sydvest drejende til vest nord vest i løbet af aften.

Blæsten starter fra omkring kl: 13 og kulminere mellem kl 21:00 til 03:00 fredag aften, hvorefter den aftager i løbet af lørdagen. I følge forskellige prognoser lover de 17-18 meter pr sek i middelvind og vindstød op imod 27 Meter pr sek. DMI lover dog vindstød op til orkan styrke hvilket er over 32,6 Meter pr sek

I kan følge med i stormen her på siden, hvor vi har samlet data fra vores vejrstation samt prognoser fra DMI og FCOO

Stormen Otto

Stormen Otto endte med at blive knap så voldsom i Gilleleje, da vindretningen var gunstig for Gilleleje havn med en WSW drejende til WNW i løbet af fredag aften.

Den højste målte vind hastighed blev 28.1, hvilket var mindre en stormen Malik og lagt fra recorden på 33 meter pr sekundt det blev målt i 2013. Vandstanden nåede knapt 1 meter kl: 20.40 fredag aften.

Gust Strength
Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
1.7 m/s1.7 m/s  219 °16.6 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon