Marsvin, Vis hensyn. Sluk ekkolod

Svenskerne har en brochure hvor de anbefaler sejlere til at slukke for ekkolod for ikke at genere marsvin. Det må også for disse være enormt irriterende at høre på de båt-lyde som et ekkolod udsender hele tiden !

Ekkolod er egentlig også en falsk tryghed, – den viser ikke fremad for en stor sten. Kik hellere på din GPS og dit søkort (!) Bør kun tændes i særlige situationer.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.4 m/s7.2 m/s  125 °15.4 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon