Onsdagssejladser 2023.

For alle interesserede som vil sejle med om onsdagen afholdes info-møde den 26 april i klubhuset kl. 19:00.

Her vil vi gennemgå hvorledes vi sender bådene afsted på henholdsvis hyggesejladsen og DH-bådenes sejlads. Vi gennemgår startprocedure, banemuligheder og tager gerne imod spørgsmål. Onsdagsudvalget glæder sig til at se rigtig mange komme til denne orientering.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.4 m/s7.2 m/s  130 °15.4 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon