Kapsejlads 1 og 8 maj 2024

Året er startet lidt i det små. Der har været afholdt to kapsejladser, men ikke med mange både. S-cape vand første sejlads, øvrige både havde ikke certifikat. I anden sejlads vandt Danmark over Gildbjerg, øvrige både udgik eller havde ikke certifikat.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
5.3 m/s6.4 m/s  311 °14.6 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker