Glædelig jul og godt nytår

Bestyrelsen ønsker alle GSK’ere og deres familier en glædelig jul, samt et godt nytår.

Tak for året der gik, tak for de mange fantastiske timer imellem pragtfulde mennesker.

Vi ser frem til mange flere fælles oplevelser i 2024 og vi starter allerede d. 1. januar.

HUSK nytårskur i klubhuset mandag d. 1. januar kl. 14.00. Jens M. Larsen har i mange år arrangeret denne skønne sammenkomst og gør det igen dette år. ligeledes bager Jens den vidunderlige kransekage. Så er du hjemme fra din jule- nytårsferie må du endelig komme til Nytårskur i GSK😀🎉

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
1.7 m/s1.7 m/s  219 °16.6 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon