Kapsejlads onsdage totaloversigt 2023

Bestyrelsen har bedt om at få lavet en oversigt over alle resultater for onsdags kapsejladserne, den ses nedenfor. Bemærk at der bliver tale om 3 fratrækkere – der endnu ikke er trukket fra – og bemærk ligeledes at resultaterne fra den seneste sejlads er specielle derved at der reelt kun var en båd som gennemførte grundet svag vind. Da sejladsen ikke blev afkortet undervejs er de øvrige både jf. reglerne DNF. Oversigten reflekterer dette.

Total-for-hele-aaret-2023-09-08

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
2.8 m/s4.4 m/s  214 °9.8 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker