Kapsejlads onsdag 2023-09-06

Black Magic vandt dagens kapsejlads. For det første var det den eneste kapsejlende båd der gennemførte hele banen to gange, for det andet vandt Black Magic også første omgang foran Danmark. Resultaterne nedenfor er til orientering, det er alene første omgang der er beregnet.

2023-09-06-GSK-Kapsejlads

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
4.4 m/s8.6 m/s  249 °19.3 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker