Min plads

Velkommen til Min plads.
Min plads

Min plads er en service for fastliggere i Gilleleje Havn, hvor man kan registerer sig og oplyse om ens plads er ledige eller optaget Ved registrering kan man oplyse eventuelt telefonnummer, hvis man gerne vil kontaktes af en af de andre fastliggere i tilfælde af skader på båden.

Opret dig som bruger ved at udfylde felterne neden for, hvis du allerede er oprettet, så benyt login for at få adgang til at kunne rette dine data for pladsen

Login som bruger
Opret dig dig som bruger
Min havneplads
Båden er
Her kan du angive om båden er hjemme, sejler eller er taget på land. Når du vælger sejler får du mulighed for at angive en hjemkomst dato og tidspunkt.
Kl
Time
Skiltet viser
Skiltet kan opdateres her når du melder at pladsen er ledig for andre. Du modtager en email, hvis andre ændrer dit skilt og markere at de har vendt det.
Navn vises kun for naboer der er med løsningen
Telefonnummer vises kun for naboer der er med i løsningen
Dit brugernavn som dy er registreret med. kan desværre ikke rettes.
Skrives som 56.127220
Skrives som 12.312972
Vis google map så du kan finde Længde og breddegrad for placeringen af din båd i havnen
Du skal flytte cursoren så den er placeret oven på din båd inden registrering. Der er en lille kendt fejl, hvor den finder placeringen på den nærmeste addresse Felterne Lat og Lon kan rettes manuelt efterfølgende
Vis ankomster i dag når du opdaterer dine informationer
Vejledning

Når du opretter dig som brugere modtager du automatisk en email med det bruger navn og password du har benyttet ved oprettelse. Du kan altid får et nyt password ved bede om det ved login på websiden. login giver kun adgang til min plads, og der har ikke andre muligheder på siden.

Du kan angive placeringen at din plads ved at finde den på google map, hvor du skal zoome helt ind på de bådplads og baserere cursoren midt på din plads. Når du har fundet længde of breddegrad indtaster du værdierne i felterne ovenfor.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
5.3 m/s8.1 m/s  145 °21.8 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon