Min plads

Velkommen til Min plads.
Opret dig dig som bruger
Min plads
Båden er
Her kan du angive om båden er hjemme, sejler eller er taget på land. Når du vælger sejler får du mulighed for at angive en hjemkomst dato og tidspunkt.
Kl
Time
Vend skiltet
Husk at kontrollere om skiltet er rødt eller grønt, når du vender det for dig selv eller din nabo. Hvis du vender for naboen modtager han automatisk en email at skiltet er blevet vendt.
Navn vises kun for naboer der er med løsningen
Telefonnummer vises kun for naboer der er med i løsningen
Dit brugernavn som dy er registreret med. kan desværre ikke rettes.
Skrives som 56.127220
Skrives som 12.312972
Vis google map så du kan finde Længde og breddegrad for placeringen af din båd i havnen
Du skal flytte cursoren så den er placeret oven på din båd inden registrering. Der er en lille kendt fejl, hvor den finder placeringen på den nærmeste addresse Felterne Lat og Lon kan rettes manuelt efterfølgende
Vis ankomster i dag når du opdaterer dine informationer
Vejledning

Når du opretter dig som bruger modtager du automatisk en email med det bruger navn og password du har benyttet ved oprettelse. Du kan altid få et nyt password ved bede om det ved login på websiden. login giver kun adgang til min plads, og der har ikke andre muligheder på siden.

Du kan angive placeringen at din plads ved at finde den på google map, hvor du skal zoome helt ind på de bådplads og baserere cursoren midt på din plads. Når du har fundet længde of breddegrad indtaster du værdierne i felterne ovenfor.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
5.8 m/s8.1 m/s  28 °7.3 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon