Sejladsbestemmelser for onsdagssejlerne 2022

Alle kan være med til at sejle om onsdagen. Der er plads til enhver smag for sejlads og der er hyggeligt fællesskab og spisning i klubben efterfølgende, hvor Susanne Nielsen igen i år står for dejlig aftensmad.

Læs nedenstående sejladsbestemmelser som er udarbejdet af det nye onsdagsudvalg, som desuden på møde i april fremlagde det for interesserede onsdagssejlere. Efter feedback blev sejladsbestemmelserne rettet endeligt til.

Er du interesseret i at høre mere om, du har egen båd eller ønsker at deltage som gast, er du meget velkommen til at kontakte en fra onsdagsudvalget (se under kontaktpersoner på hjemmesiden). Du kan også blot møde op på terrassen onsdage fra maj-september kl. 17.15, (undtagen juli) spørg efter en fra udvalget, du vil blive taget godt imod.

Hold cursoren hen over Gilleleje Sejlklub, da fremkommer kontaktpersoner
GSK-Sejladsbestemmelser-endeligt-dokument-maj-2022

For at læse side 2 etc.: Flyt cursor hen til bunden af tekstsiden, derefter tryk på pil nedad. 

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
5.8 m/s8.1 m/s  128 °16.1 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon