FREDAGSBAR STARTER OP DEN FØRSTE FREDAG I NOVEMBER

Kom forbi sejlklubben til en drink i dejligt selskab med sejler-venner og genopliv sommerens sjove, skøre eller dramatiske hændelser. Fredagsbaren flytter i år til den FØRSTE fredag i hver måned fra november til og med marts i tidsrummet 16.00-18.00.

Der findes da ikke bedre måde at starte weekenden på når det er vinter:)

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
7.2 m/s8.1 m/s  130 °16.1 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon