Verdensmesteren i adskillige bådtyper og sejlmager Claus Høj Jensen kommer igen


Begivenhedsdetaljer

  • Date:
  • Kategorier:

Mange medlemmer har spurgt om GSK kan få Claus Høj Jensen forbi igen i 2024. For sidste års foredrag var virkeligt populært.

Claus holdt ét foredrag om rig og trim af de forskellige mastetyper. Der er meget viden at hente om, du er tur- eller kapsejler.

Claus har mange såvel nationale som internationale mesterskaber med sig og i de seneste år er det H-båden, han suverænt sejler til det ene mesterskab efter det andet.

Kom og hør hvordan en mester går til riggen og trimmet. Har du spørgsmål til din egen båds rig og trim, er der god mulighed for såvel spørgsmål som svar.

Claus er også sejlmager og kan derfor svare på alt hvad du måtte have af overvejelser til din nuværende eller kommende sejlgarderobe.

Vel mødt d. 19. marts kl. 19.00 i GSK

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
1.7 m/s2.8 m/s  190 °15.1 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon